Hedef YKS 2023

hedef 2023

Hedef 2022 kapsamında 11. sınıflarımıza seviye tespit sınavı yapıldı.

YKS sınavına adım adım yaklaşırken yine değerli konu ve konuklarımızla okulumuz Youtube kanalında yeni bir seminer programında buluştuk. Öğrencilerimizin tam motivasyon ve başarısı açısından son derece önem arz eden programda Klinik Psikolog Tolgahan Sancar moderatörlüğünde Eğitimci Yazar Erhan Ziya Sancar 6 Haziran 2021 Pazar günü saat 16.00'da canlı yayın konuğumuz oldular.

Ara

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından "Hedef 2021" projesi kapsamında, proje koordinatörümüz Okul Müdürü sayın Ebru Coşkun Boyraz başkanlığında Akademik Takip Komisyonu oluşturularak ilk toplantı yapıldı. Öğrencilerimizin yükseköğretime geçiş konusunda akademik başarılarının artırılması amacıyla tertip edilen toplantıda bir araya gelen komisyon üyeleri tarafından "Hedef 2021" projesi yıllık eylem planını hazırlandı. Yapılan yıllık eylem planı doğrultusunda 12. sınıflarda derse giren tüm öğretmenlerle bu eylem planını paylaşıldı. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.