İSTANBUL / FATİH - Fatih Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Haz

10, 11 ve 12. sınıf öğrencilerimiz için yapılması planlanan Sorumluluk Sınavları 21-29 Haziran 2021 tarihlerinde yapılacaktır. Öğrencilerimizin sınav saatlerinden önce okulda bulunmaları önemle duyurulur.

Haz

YKS sınavına adım adım yaklaşırken yine değerli konu ve konuklarımızla okulumuz Youtube kanalında buluşuyoruz. Öğrencilerimizin tam motivasyon ve başarısı açısından son derece önem arz eden programda Klinik Psikolog Tolgahan Sancar moderatörlüğünde Eğitimci Yazar Erhan Ziya Sancar 6 Haziran 2021 Pazar günü saat 16.00'da canlı yayın konuğumuz olacaktır. Sınava dair her şeyin konuşulacağı "Sınav Bir Son mu Yoksa Bir Başlangıç mı?" adlı seminere tüm öğretmen,  öğrenci ve velilerimiz davetlidir.

May

Şanlı tarihimizin altın zaferlerinden biri olan İstanbul'un fethinin 568. yıl dönümü kapsamında icra edilecek "Tüm Yönleriyle İstanbul'un Fethi" adlı program vesilesiyle İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi sayın Doç. Dr. Hüsnü Koyunoğlu moderatörlüğünde  İstanbul Üniversitesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi sayın Prof. Dr Mehmet Ali Beyhan canlı yayın konuğumuz olacaktır. 29 Mayıs 2021 Cumartesi saat 21:00'da okulumuzun Youtube kanalı üzerinden gerçekleşecek olan fetih programımıza tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimizin katılımını bekliyoruz.

May

Oku-Yorum Projesi kapsamında Meslek dersi öğretmenimiz sayın Leyla Ziyrek koordinatörlüğünde 9 Mayıs 2021 Pazar günü saat 17.00'da Zoom Meeting üzerinden Analiz Toplantısı ve Motivasyon Ödül Töreni düzenlenecektir.

May

Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'ni öğrencilerimizin okuduğu Hatm-i Şerifler ve dualarla idrak ediyoruz. Program 8 Mayıs 2021 Cumartesi günü saat 17.00'da Zoom Meeting üzerinden icra edilecektir. Bu vesileyle Kadir gecenizi tebrik eder, nice hayır ve güzelliklere vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ederiz.

Ock

Yeni haftaya başlarken Türkiye'nin dört bir yanındaki okullarda İstiklal Marşı okunacak.

Milli Eğitim Bakanlığının açıkladığı programa göre,  11 Ocak 2021 Pazartesi günü saat 10.00'da tüm okulların bahçesinde bayrak töreni eşliğinde İstiklal Marşı'mız okunacaktır.

Milli Eğitim Bakanımız sayın Ziya Selçuk, değerli öğrencilerimizi ve velilerimizi de aynı saatte EBA TV karşısında İstiklal Marşı'mızı birlikte okumaya davet etmektedir.