Değerli Velilerimiz, Kıymetli Öğrencilerimiz,

İlköğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) başvuruları 13 Şubat – 1 Mart 2024 tarihleri arasında yapılacaktır. Aşağıda bağlantılarını paylaştığımız kılavuzu incelemenizi ve hazırlanacak belgelerin çıktılarını alarak başvuru öncesi gerekli işlemleri yapmanızı, başvuru işlemlerinizi 1 Mart 2024 Cuma tarihine kadar tamamlamanızı rica ederiz.

Son Başvuru Tarihi: 1 Mart 2024 Cuma

Sınav Tarihi: 21 Nisan 2024 Pazar  Saat: 10.00

Sıkça Sorulan Sorular için BURAYA TIKLAYINIZ.

NOT:Sınav yeri ilanı sınav tarihinden en az 7 gün önce www.meb.gov.tr internet adresinden yapılacaktır.

Ock

Sorumluluk Sınavları 6-8 Şubat 2024 tarihleri arasında yapılacaktır. Öğrencilerimizin sınav saatlerinden önce okulda bulunmaları hususunu hatırlatır, sınavlarda öğrencilerimize başarılar dileriz.

Eyl

Sorumluluk Sınavları 12-18 Eylül 2023 tarihleri arasında yapılacaktır. Öğrencilerimizin sınav saatlerinden önce okulda bulunmaları hususunu hatırlatır, sınavlarda öğrencilerimize başarılar dileriz.

Eyl

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı 11 Eylül 2023 Pazartesi başlıyor. Okulumuzun yeni dönem ders giriş çıkış saatlerini gösteren çizelge aşağıda belirtilmiştir. Yeni eğitim-öğretim yılının hayırlara ve nice güzelliklere vesile olmasını Yüce Allah'tan diliyoruz.

Eyl

Fatih Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Aile Birliğimizin yıllık Olağan Genel Kurul toplantısı 6 Ekim 2022 Perşembe günü saat 15.30'da  okulumuz konferans salonunda yapılacaktır. Genel Kurulumuz, Milli Eğitim Bakanlığı Okul Aile Birliği Yönetmeliği (9 Şubat 2012 tarih ve 28199 Sayılı Resmi Gazete) esasları çerçevesinde gerçekleşecektir. Okul – Aile arasındaki bütünleşmenin ve iletişimin artması ve eğitim – öğretimi geliştirici faaliyetlerin desteklenmesi açısından büyük anlam taşıyan bu toplantıya belirtilen gün ve saatte tüm velilerimizin katılımını bekler, sağlıklı ve huzurlu günler dileriz.

Geleneksel ve Çağdaş Görsel Sanatlar Sınıfımızın yıl sonu sergisi 6-10 Haziran tarihleri arasında Fatih Sahn-ı Saman Medreselerinde; 13-17 Haziran tarihlerinde ise okulumuzda olacaktır. 6 Haziran 2022 Pazartesi saat 11.00'da gerçekleşecek olan sergimize tüm sanat severlerin teşriflerini bekleriz.

May

Değerli eğitim kadromuz ve öğrencilerimizin birlikte geliştirdiği birbirinden özel projeler, TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı kapsamında okul bahçemizde sizleri bekliyor. 09-10 Mayıs 2022 Pazartesi ve Salı günü sergilenecek olan bilim fuarına bilime gönül veren herkes davetlidir.

Eyl

Eğitim Yöneticisi-Yazar Berna OCAKÇIOĞLU, Uzaktan Eğitim  Süreçlerinde Bilişim Güvenliği ve Siber Zorbalık konulu seminer için 1 Temmuz 2021 Perşembe günü saat 13:00'da okulumuzun İnstagram kanalında canlı yayın konuğumuz olacaktır. Programa tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimiz davetlidir.

Sınav motivasyonunun sağlanması kadar, sınavda kullanılan yöntem de performansı olumlu ya da olumsuz etkiliyor. Sınav sırasında uygulanacak bir takım taktikler ile başarıyı yakalamak mümkün. " YKS'ye 5 Kala" son taktikleri paylaşmak üzere Vefa Gençlik Merkezi'nden Uzman Klinik Psikolog Beyza Nur Yılmaz 22 Haziran 2021 Salı günü saat 15.30'da Zoom Meeting üzerinden öğrencilerimizle buluşuyor.

Söyleşi programına tüm öğrencilerimiz davetlidir.

Link program öncesi paylaşılacaktır.

10, 11 ve 12. sınıf öğrencilerimiz için yapılması planlanan Sorumluluk Sınavları 21-29 Haziran 2021 tarihlerinde yapılacaktır. Öğrencilerimizin sınav saatlerinden önce okulda bulunmaları önemle duyurulur.