Nis

İlahi rahmetin tecelli ettiği, rızık ve şifa kapılarının açıldığı, sonsuz ikramların bahşedildiği, Ramazan-ı Şerif ayının müjdeleyicisi Berat Gecesi, Meslek dersleri öğretmenlerimizden Ayşe Öztürker ve Fehime Demir'in organizesiyle 27 Mart Cumartesi günü saat 20.30'da Okul Müdiremiz sayın Ebru Coşkun Boyraz'ın sohbeti, öğretmen ve öğrencilerimizin ilahi ve kasideleriyle Zoom üzerinden çevrim içi gerçekleştirilmiştir. Bu vesileyle tüm Müslümalnarın Berat Kandilini en içten dileklerimizle tebrik eder, nice hayır ve güzelliklere vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan dileriz.

Nis

Tarih ve Sanat Kulübü öğretmenlerimiz, 18 Mart 1915'te Çanakkale'yi geçmeye kalkan dünyanın en güçlü donanmasının Mehmetçik tarafından boğaza nasıl gömüldüğünü, binlerce şehitin kanıyla yazılan muhteşem zaferin, dünya tarihinin nasıl dönüm noktası haline geldiğini 18.03.2021 tarihinde saat 11.00'da Zoom meeting üzerinden yapılan canlı yayınla öğrencilerimize aktardı.

Ara

Okul rehber öğretmenimiz Sümeyye Kdakal'ın organizesiyle Gedik Üniversitesi öğretim üyesi Asiye Özbay "Geleceği Planlama" adlı konferanta öğrencilerimizle buluştu.

Ara

Kas

Okul Aile Birliği üyelerimizin katkılarıyla okulumuzda kandillere özel bir uygulama olarak başlatılan lokma ikramı yapıldı.  Mevlid-i Nebi Haftası dolayısıyla dağıtılan lokmalar için Okul Aile Birliği Başkanımız sayın Ahmet GÖREN ve üyelerimize şükranlarımızı sunar hayırlarının kabulünü Cenab-ı Allah'tan dileriz.

Nis

Okulumuzda İSTİMDER´in organizesiyle düzenlenen Medya Okur Yazarlığı kursuna katılan öğrencilerimiz için sertifika töreni düzenlendi. Törene gazeteci yazar Esra Elönü, İSTİMDER Başkanı Av. Habip BOZKURT, a Haber spikeri Mehmet Nilüfer, İSTİMDER yetkililerinden Şakir Bey, Okul Müdürümüz Macide Gül, Müdür Yardımcılarımızdan Yıldız Demir, Süleyman Çakır, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimiz iştirak ettiler. A Haber muhabirinin takdim konuşmasından sonra sözü alan ünlü gazeteci Esra Elönü öğrencilerimize gazetecilik hayatında yaşadığı ilginç olayları anlattı. Sinevizyon gösterisinin ardından medya okuryazarlığı kursunu başarıyla bitiren öğrencilerimize sertifikaları verildi. Öğrencilerimize kurs vererek onları yetiştiren Mehmet Nilüfer´e teşekkür ediyor, sertifikalarını alan öğrencilerimizi kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

Okul Yönetimi