Okulumuzda mübarek gün ve gecelerde okulumuz mesleki tatbikat kulübü öğretmen ve öğrencilerimizin hazırladığı programlarla anma törenleri düzenlenmiştir. Bu etkinlikler manevi duygularımızı harekete geçirmiş, mü’minler arasında birlik, beraberlik ve sevgi bağlarını güçlendirmiştir. Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyoruz.

Üniversiteye hazırlık sürecinde ilk olarak tüm öğretmenlerimize 360 Koçluk Sisteminin uzmanları tarafından mentörlük eğitimi verilmiş ve sertifiklarını almışlardır. Daha sonraki süreçte öğrencilerimiz 11.sınıftan itibaren branş öğretmenleri mentörlüğünde hızlı ve etkin okuma, anlama seminerleri ile sınavlara hazırlanmışlardır.

Mebbis, e okul, Dögm vb. eğitim platformları alanında uzman öğretmenlerimizle birlikte gerek okul konferans salonunda gerekse dersliklerde toplantılar düzenlenerek incelenmiş, eğitsel, görsel ve bilişsel alanda faydalanılmıştır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Edebiyat öğretmenlerimizin desteği ve öğrencilerimizin gayretiyle okuma alışkanlıkları  pekiştirlmiş, öğrencilerimiz kendi duygu ve düşüncelerini özgürce ifade edebildikleri denemelerini kaleme almıştır. Geleceğimizin yazarlarının yetişmesinde üstün gayret gösteren, kitapların yazımında her safhasını sabırla takip eden ve kendisi de saygın yazarlarımızdan olan Ahmet Örs Hocamız başta olmak üzere tüm edebiyat öğretmenlerimizi ve kitap yazan öğrencilerimizi kutluyoruz.

Okulumuzda öğrencilerin başarılı bir dönem geçirebilmeleri için öğrenci merkezli eğitim, merak uyandırma, etkili sınıf yönetimi ve olumlu sınıf ortamı ve fiziki mekanlar oluşturma konularında sık sık toplantılar düzenlenmiş, beyin fırtınaları yapılmıştır. Ayrıca Uzaktan eğitim sürecinde öğretmenlerimiz gerekli teknolojik gelişimleri takip etmiş kendi alanları ile ilgili dersleri dijital platformda gerçekleştirmiştir. Belli zamanlarda yapılan toplantılarla bilgiler pekiştirilmiştir.

Milli – manevi günleri ve değerleri anma kapsamında okulumuzda insanlığın ortak bir değeri olan Kudüs’e sahip çıkmak ve farkındalık oluşturmak amacıyla “Kudüs’e Uyanmak” konulu bir program düzenlendi.  Program Okul Müdiremiz sayın Ebru COŞKUN BOYRAZ’ın Kudüs şehrinin Müslümanlar için önemini ve değerini anlattı konuşmasıyla başladı. Öğrencilerimizin şiir dinletisi  ile devam eden program ilahiler ve dualarla son buldu. Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Okulumuzun öğrencilerinin aydınlık yarınları ve akademik başarıları için yoğun bir faaliyet yürüten okul idaremiz ve öğretmenlerimiz tarafından tam motivasyonu sağlamak amacıyla İstanbul'un göz bebeği Fatih Camiinin nice meşhur alimlerin yetiştiği Sahn-ı Seman Medreselerinde kahvaltı düzenlendi. Kahvaltıya ev sahipliğ yapan Sahn-ı Seman yetkililerine teşekkür ediyoruz.

Okul bahçesinde kamelya ve oturma alanları mevcut olup öğrencilerimiz sosyal-sözel içerikli derslerini zaman zaman kendileri için oluşturulan bu açık alanlarda  işlemektedir.

12. sınıf öğrencilerimizin motivasyon süreçlerini destkelemek için Rehber Öğretmenimiz Zeynep Sipahi tarafından düzenlenen gezilere bir yenisi daha eklendi. Meslek Dersleri öğretmenimiz Fehime Demir'in de katıldığı İbn Haldun Üniversitesine düzenlediğimiz gezide çok keyifli paylaşımlar gerçekleştirdik. Yoğun bir dönem boyunca yüksek verimlilikle devam ettirdikleri çalışmalarını arkadaşları ve öğretmenleriyle bir araya gelerek motivasyonlarını olumlu pekiştiren tüm öğrencilerimize YKS Sınav maratonlarında başarılar diliyoruz.

Okulumuzda eğitimde ve her alanda karşılaşılan sorunların masaya yatırıldığı ve çözüm yollarının üretildiği toplantı okul idaremiz ve öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleşti.

Öğrencilerimiz arasında iletişimi kuvvetlendirerek iyiliği yaygınlaştırmak, yardımlaşma ve paylaşmayı fiiliyata geçirmek ve depremzede vatandaşlarımıza bu vesileyle destek olmak amacıyla okulumuz öğrencileri, öğretmen ve velilerimizle birlikte yoğun bir mesai harcadılar. Ayrıca depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için mescitte hatimler okundu ve dualar edildi. Birçok hayır etkinliğini gerçekleştiren öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Ünlü şair ve yazarlarımızın hayatları, edebi kişilikleri ve eserlerinin yer aldığı bilgilendirici metinleri içeren panolar okulumuzda "Edebiyat Köşesi" projesi bünyesinde öğrencilerimizle buluşturuldu.

Okul içi mekanlarımızda özellikle koridor ve sınıfların cam kenarlarında öğrencilerimiz tarafından saksıda çiçekler yetiştirilmektedir. Doğayla iç içe yaşam için bir adım olan bu etkinlik ile öğrencilerimizin sorumluluk duygularını artırdığı, okul içi ve okul bahçesinde yeşile ve doğaya katkı sağlayarak bitkiyi ve canlıyı itina ile korudukları gözlemlenmiştir.

Öğrencilerimiz kendi kitap ve dergilerini bastırmış İstanbul’un kurtuluşu münasebetiyle önemli şahsiyetleri, dini inanç ve değerleri panolarda görsel içeriklerle zenginleştirerek sunum gerçekleştirmişlerdir.