T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / FATİH - Fatih Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Doğa Cenneti Belgrat Orman Gezimiz

Spor Kulübü’nün katkılarıyla 16 Ocak 2024 Salı günü zengin bir tarihî ve doğal doku sunan Belgrad ormanlarında öğrencilerimiz doğa yürüyüşü gerçekleştirdi.

Coğrafya Öğretmenimiz Hamit Hasta ve Meslek Dersleri Öğretmenimiz Elif Gültekin rehberliğinde doğayla kurulan bağın gözlemlendiği yürüyüşte beraber geçirilen zaman, öğrencilerimiz arasındaki iletişimi güçlendirirken keyifli anılar biriktirmelerine de imkan sağladı.

Ormanın hafif kapalı ve serin atmosferi, öğrencilerimize açık havada doğanın içinde özgürce gezebildikleri anlar hediye etti. Orman yolunda yapılan yürüyüş sırasında Coğrafya Öğretmenimiz Hamit Hasta, doğanın zenginlikleri olan birbirinden güzel ağaçlar, değişik renkte yapraklar ve zengin bitki örtüsü hakkında dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Doğanın güzelliklerini hayranlıkla seyreden öğrencilerimiz, yürüyüş esnasında karşılarına çıkan yabanî erik, şifalı mantar gibi doğanın zenginliklerinden de faydalandılar. Öğrencilerimizin stresten uzaklaştığı, doğada birlikte öğrenme ve keşfetme fırsatı buldukları bir etkinlik oldu.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 21.02.2024 - Güncelleme: 22.02.2024 17:48 - Görüntülenme: 56
  Beğen | 0  kişi beğendi